Beylikdüzü`nde İnternet Hizmetleri Hızlandırıldı

Çağın en önemli haberleşme ağı olan interneti daha da hızlandırmak için Beylikdüzü Belediyesi, kendi fiber alt yapısını oluşturdu. Belediye hizmetlerinde aksaklık olmaması, hızlıca çözüme ulaşılması için birçok belediye biriminin olduğu noktaya fiber kabl

15.08.2017 22:32:19 0
Beylikdüzü`nde İnternet Hizmetleri Hızlandırıldı

Vatandaşa verilecek hizmette hızın önemli olduğu Beylikdüzü Belediyesi, birimlerini internet hızlarının artması için fiber alt yapıyla buluşturdu. Fen İşleri ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda, gerekli olan noktalarda işlemler ivedilikle gerçekleşti.

 


Emekliler Lokali, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve yine aynı noktada bulunan Yaşar Acar Fen Lisesi alanındaki öğrenci yurdunun olduğu alan, inşası devam eden kreş alanı ve çözüm merkezlerine toplamda 2 buçuk kilometre fiber kablo çekildi. Eskiye nazaran 20 kat artan veri erişim hızıyla belediye, kendi fiber altyapısını oluşturarak düzenli olarak ödenen abonelik faturalarına da son verdi. Yapılan bu işlemle yıllık olarak 2 milyon Türk Lirası tasarruf sağlanmış olacak.