Beylikdüzü`nde Caz Günleri Başladı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2?ncisi düzenlenen "Caz Günleri"ni yağan yağmura rağmen, çok sayıda vatandaş izlemeye geldi.

BEYLİKDÜZÜ 2.10.2017 10:01:42 0
Beylikdüzü`nde Caz Günleri Başladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kekeça” topluluğundan Tugay Başar, Timuçin Gürer, Gökçe Gürçay, Ayşe Akarsu Gürçay ve çok sayıda vatandaşın ilgi ile takip ettiği caz festivalinin ilk gününde Alçak İrtifa Feat sahne aldı birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 


Caz Dinlemek İsteyen Beylikdüzü'ne Gelsin 

Programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı “Geçen yıl ilkini baslattığımız Caz Festivali uzun yıllar devam edecek. Sanatın özel alanları vardır, öncüdür ama bazen halk arasında sevilmez, dinlenmez diye düşünülür. Buraya baktığınızda sağanak yağmur akşamında bile buraya birçok vatandaşımız dinlemeye ve izlemeye geldi. Bu organizasyonun ikincisini yapıyoruz, bunlar emekleme yılları ama ben uzun yıllar İstanbul'da adından söz ettirecek bir işe başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Bu sene de çok değerli sanatçılarımız var bu akşam başlıyoruz ve Perşembe akşamı finalini gerçekleştireceğiz. Caz yağmuruna katılmak isteyen herkes İstanbul'un her noktasından Beylikdüzü'ne caz dinlemeye gelsin” 

 

1-5 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Beylikdüzü Caz Festivalinde  Önder Focan, Ayşe Tütüncü, Serhan Erkol, Ekin Bilgin, Sibel Köse, Sanem Kalfa, George Dumitriu, Tobias Hug -Kekeça Grubu, Kağan Yıldız ve Şenay Lambaoğlu sahne alacak.