Beylikdüzü`nde Bir Köpek Yavru Kediye Annelik Yapıyor

Beylikdüzü`nde bir köpek yavru kediyi emzirerek ona annelik yapıyor.

BEYLİKDÜZÜ 17.06.2017 13:02:41 0
Beylikdüzü`nde Bir Köpek Yavru Kediye Annelik Yapıyor

Beylikdüzü'nde 3 yaşındaki 'Dizzy' isimli kısırlaştırılmış bir köpek 'Tekir 'ismindeki yavru kediyi emzirerek ona annelik yapıyor. 

 

Köpeğin yavru bir kediye annelik yaparak emzirmesi karşısında hayvansever Gediz Yalçın ve görenler hayretler içinde kalıyor.

 

 

Beylikdüzü'nde yaşayan hayvansever Gediz Yalçın'ın 3 yıl önce Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi' nden alarak sahiplendiği Dizzy adlı köpek, yine bir kaç gün önce sahiplenerek evine aldığı Tekir'e tıpkı annesi gibi davranarak ilgi gösterdi ve onu emzirmeye başladı. Kısırlaştırılmış Dizzy'den süt geldığini gören Yalçın bir yandan şaşkaına döndü bir yandan da köpeğinin bir kediye annelik yapması karşısında oldukça duygulu anlar yaşadı.

 

Hayvansever Gediz Yalçın "Tekir adını verdiğim bu kediyi 3 günlük yavru iken aldım ona biberonla süt veriyordum. Köpeklerimden Dizzy bu yavru kediye bir ilgi göstermeye onu okşamaya yalayıp, sevmeye, öpmeye başladı, bazen de karnına yatırıyordu. Sonra Tekir'in Dizzy'nin memesini emmeye başladığını gördüm, Dizzy anneliği tatmamış kısır bir köpekti. Hayretler içinde kaldım, çünkü Dizzy' den şaşılacak bir şekilde süt geldi. Dizzy artık Tekir'i emzirmeye ve ona annelik yapmaya başladı" şeklinde konuştu.