Beylikdüzü Modern Bir Huzurevine Kavuştu

Belçika firması Senior Assist tarafından yaptırılan +60 Beylikdüzü Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi`nin açılışı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun`un katılımıyla gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 13.11.2012 00:14:00 0
Beylikdüzü Modern Bir Huzurevine Kavuştu

Bir süre önce Belçika Prensesi Mathilda'nın da ziyaret ettiği +60 Beylikdüzü Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 'un da katılımıyla hizmete açıldı.

 

Cumhuriyet Mahallesi'nde 260 yatak kapasitesiyle, 11 bin m2 alan üzerine kurulan huzurevinin açılışı renkli geçti.

 

Programa, Başkan Uzun ile birlikte İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, Senior Assist'in yeni Pazarlama Direktörü Luc Kluppels, Senior Assist Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bengi Tutak, Senior AssistTürkiye ve Ortadoğu Bölge Müdürü Abdülkerim Deniz ve diğer yetkililer katıldı.
Protokolde bulunan konuşmacılar, Türkiye ve Dünya'da geçmiş yıllara oranla yaşlıların huzurevlerini tercihlerinde görülen artışa ve son yıllarda verilen kaliteli hizmete dikkat çektiler.


BEYLİKDÜZÜ DOĞRU KARAR

Açılışta bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul'un dünyanın en güzel şehirlerinden, Beylikdüzü'nün de havası ve yeşiliyle İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade etti. Huzurevini Beylikdüzü'ne yapan yöneticilerin doğru bir karar verdiğini dile getiren Başkan Uzun, huzurevinin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Açılışta ayrıca müzik eşliğinde modern dans gösterisi yapıldı. Huzurevinde kalan yaşlıların da izlediği programda davetlilere bir de kokteyl verildi.