BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ YIL SONU KALDIĞI YERDEN

Beylikdüzü Kültür Merkezi bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanarak yıl sonu hizmete hazır hale getirileceği bildirildi

BEYLİKDÜZÜ 9.11.2016 17:47:14 0
BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ YIL SONU KALDIĞI YERDEN

İnşaatı 7 yıl süren, 2011 yılında hizmet vermeye başlayan, ancak 2015 yılında yoğun bir şekilde yaşanan kış mevsiminden dolayı büyük ölçüde zarar görmesi üzerine, uzman kişiler tarafından deprem riskine karşı oluşturulan rapora göre tadilata başlanan Beylikdüzü Kültür Merkezi' nde tadilat işlemi devam etmektedir.

Başkan İmamoğlu tadilatın 2016 yılı sonunda tamamlanması için çalışıldığını belirterek " meydana gelen bu aksaklığın olmasını elbette ki hiç istemezdik. ileride daha güvenli ve gönül rahatlığıyla kullanılabileceğimiz bir yapının içerisinde çalışmak ve vatandaşlara aynı karar verdik." dedi.

Başkan İmamoğlu mevcut bulunan kütüphanenin kapasitesi bir buçuk kat artacağı, tiyatro, konser, dans gibi sosyal ve kültürel alanlarda ülkemizin değerli sanatçılarının ağırlayabileceği salonun da 700-750 kişilik duruma getirilmek için çalışıldığını sözlerine ekledi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi' nde devam eden bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanarak yıl sonu hizmete hazır hale gelmesi bekleniyor..