Beylikdüzü, Çabuk ve Umut İçin Yastaydı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında aramızdan ayrılan Bizim Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Telat Çabuk`un cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ordu`ya gönderildi.

BEYLİKDÜZÜ 14.08.2016 17:12:00 0
Beylikdüzü, Çabuk ve Umut İçin Yastaydı

15 Ağustos Pazartesi günü Ordu’nun Altınordu İlçesi Öçeli Mahallesi’nde toprağa verilecek olan merhum Telat Çabuk için Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

 

FSM CAMİİ'NDE İKİ CENAZE BİRARADAYDI

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii avlusunda toplanan vatandaşlar, merhum Telat Çabuk ile birlikte SHP döneminde Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılık görevinde bulunan 64 yaşında hayatını kaybeden İsmail Umut için saf tutarak cenaze namazı kıldı.

 

Cenaze törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Belediye AK Parti ve CHP’li Meclis üyeleri,  Beylikdüzü Belediye eski Başkanı Vehbi Orakçı, BADHP İstanbul İl Başkanı Hamit Cilalı, BEYSİVDER Başkanı Halit Tuna, Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli katıldı.

Bakırköy Belediye Meclis üyeleri  Ali Rıza Akyüz, Kenan Şahin ve Yahya Göktaş, İş adamları Metin Karayazı, İskender Duriç, Beylikdüzü Belediyesi Meclis eski üyesi Cengiz Tıraşoğlu, Bakırköy Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Akyüz, CHP İstanbul İl eski sekreteri Muhittin Tığlı , CHP Milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu, İBB CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, CHP Bakırköy Meclis eski üyesi Hasan Ersoy, İYGAD Başkanı Mehmet Mert, YBBD Genel Başkanı Nezir Karayün, Çabuk’un meslektaşları, her iki merhumun ailesi ve sevenleri de cenaze törenine katılan isimler arasında yer aldı.

 

BAŞKAN İMAMOĞLU HER İKİ TABUTA OMUZ VERDİ

“Yol arkadaşım, değerli büyüğüm, fikirlerinden ve tecrübelerinden her zaman faydalandığım birisiydi” diye bahsettiği İsmail Umut’un tabutuna omuz veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Telat Çabuk’un tabutuna da omuz verdi.

Her iki merhuma Allah'tan gani gani rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.