Beylikdüzü Belediyesi`ne Ödül

Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği`nin (SODEM) İzmir`de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye`ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü

BEYLİKDÜZÜ 15.03.2016 14:02:29 0
Beylikdüzü Belediyesi`ne Ödül

Ödülü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

 

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye’de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan ve 122 üye belediye ile ülkede 15 milyon nüfusu temsil eden Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri etkinliklerini İzmir Seferihisar’da gerçekleştirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Yerel Yönetim Ödülleri'nde Beylikdüzü Belediyesi "Kentsel Gelişim" kategorisinde "Cemevi Kültür Merkezi ve çevresi" projesi ile ödüle layık görüldü. Yerel yönetim ödülleri kapsamında 100 belediye 500 projeyle yarıştı. Bunların içinden 70 proje ödül aldı.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, SODEM'in düzenlediği bu buluşmanın iki günlük çok verimli bir etkinlik olduğunu söyleyerek, "Yaptığımız  projeleri kamuoyu ile paylaşma imkanı bulduk. Belediye başkanlarımız gerçekten son derece başarılı projelerin altına imza attılar. Şimdi 'bizim belediye başkanlarımız başarılıdır' dememizin ötesinde,  bunların kamuoyuna yansıması çok önemli. Bu bağlamda jüri üyelerimize katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum ve belediye başkanlarımızı kutluyorum" dedi. 

 

Ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Bu ödül daha kaliteli ve daha yaygın hizmet vermek için bize güç verecektir." diye konuştu.