BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANDI

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclisi gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 4.06.2018 14:51:49 0
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANDI

Mecliste yaptığı konuşmasında Ramazan ayının ve Ramazan Bayramı’nın hem Beylikdüzü’nde hem de Türkiye’de huzur içinde geçmesi temennisinde bulunan Başkan İmamoğlu, tüm vatandaşları Kadir Gecesi’nde, bu yıl 5.’si gerçekleşecek Beylikdüzü Geleneksel Hayırlı İftar Sofrası’na davet etti.

 

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplanan Meclis’te yoğun bir gündem söz konusuydu. Başkan İmamoğlu, Gündem Maddeleri’nin görüşülmesinden önce, ilk maddede geçen Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’in istifası konusu üzerine, İzsiz’e meclise yaptığı katkılara istinaden bir Teşekkür Plaketi takdim etti. Başkan İmamoğlu, istifalar ardından yeni göreve başlayan Gülhan İbracık ile Turgut Sarpkaya’ya ise başarılar diledi.

Başkan İmamoğlu, Barış ve Huzur Temennisinde Bulundu

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclisi 1. Oturumu’nun açılış konuşmasında 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerden çıkacak sonucun Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İmamoğlu, Ramazan ayının ve Ramazan Bayramı’nın hem Beylikdüzü’nde hem de Türkiye’de huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu. Bin geceden daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecesi’ni de kutlayan Başkan İmamoğlu, “Özellikle yanı başımızdaki coğrafyada yaşanan tüm olumsuzlukları, saldırıları, insanlık dışı katliamları kınıyorum. Ülkemiz, milletimiz ve dünya adına barış ve huzur temenni ediyorum. Kadir Gecesi’nde bu yıl 5.sini yapacağımız iftar buluşmasına, tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

 

2. Oturum 8 Haziran Cuma

Haziran Ayı Meclisi 1. Oturumu’nda AK Parti Meclis Grubu’nun sunduğu 3 önergeden 1’i yazılı, 1’i sözlü önerge oy birliği ile kabul edildi, diğer önerge hakkında ise mecliste bilgilendirilme yapıldı. Ardından Meclis Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçildi. Maddelerden 3,4,5,6,7,8,9,10,11. Gündem Maddeleri oy birliği ile meclisten geçti. Komisyon Raporları’ndan 12 ve 13. Maddeler de oy birliği ile kabul edildi. Önerge olarak gündeme gelen 14 ve 15. Maddeler ise oy birliği ile geçti. 2. Oturum; 8 Haziran Cuma Saat 10.00’da yapılacak.