Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi Açıldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Türk basketbolunun efsanesi Aydın Örs adına yapılan spor kompleksi törenle hizmete girdi.

BEYLİKDÜZÜ 14.10.2017 14:07:42 0
Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi Açıldı

Açılış törenine TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, CHP eski milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, Beylikdüzü Belediye Meclis üyeleri,  Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Aydın Örs ile ailesi, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Beylikdüzü Eğitim Vadisi’nde yer alan iki katlı inşa edilen binanın alt katı yurt olarak dizayn edilerken üst katında ise spor salonu yer alıyor.

 

 

Toplam olarak 1400 m2’ye sahip spor salonunda 4 tane soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 toplantı ve sunum odası, 1 fitness odası ve 4 duş yeri, 600 m2’lik bir basketbol sahası bulunmakta. Basketbol sahası gerektiği zamanlar voleybol sahasına da dönüştürülebiliyor. Binanın 80 m2’lik Yaşam Vadisi 2. etaba bakan bir teras manzarası da mevcut.