BEYKARDER Vatan Partilileri Ağırladı

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği Yönetimi, Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatına kemençe eşliğinde hamsi ikram etti.

BEYLİKDÜZÜ 4.02.2020 23:35:43 0
BEYKARDER Vatan Partilileri Ağırladı

Kısa adı BEYKARDER olan Beylikdüzü Karadenizliler Derneği  (BEYKARDER) nin bir klasiği haline gelen kemençe eşliğinde hamsi ziyafetinin bu seferki konukları Vatan Partililer oldu. Yaklaşık bir buçuk ay önce Vatan Partisi İlçe Başkanlığına seçilen, aynı zamanda BEYKARDER üyesi de olan gazeteci Erol Öztürk ile beraberindeki Vatan Partililer, Dernek Başkanı Halil İbrahim Türkgenç ve dernek üyeleri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandılar.

“İSABETLİ BİR KARAR VERDİNİZ”

Kısa birer konuşma yapan BEYKARDER Başkanı Halil İbrahim Türkgenç ile Başkan Yardımcısı Kemal Eryılmaz, Vatan Partililerin Erol Öztürk’ü ilçe başkanı seçerek isabetli bir karar verdiklerini ifade ettiler.

Tonyalı Ömer'in kemençe ve sesi ile eşliğinde renklendirdiği akşamın sonunda  Vatan Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Erol Öztürk bir konuşma yaptı. Başkan Öztürk yapmış olduğu konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“VATAN CEPHESİNDEYİZ”

Bizi en güzel şekilde ağırlayan başkanımız Halil İbrahim Türkgenç ile tüm dernek üyelerine, şahsım ve partililerim adına çok teşekkür ederim. Değerli arkadaşlar, gelmiş olduğumuz noktada ülkemizde iki cephe oluşmuş durumda; birisi Vatan Cephesi, diğeri Amerikancı Cephe. Biz parti olarak Vatan Cephesi’ndeyiz. Partimiz; hükümete verdiğimiz destek sebebiyle belli kesimler tarafından eleştiriliyor. Biz bu eleştirilere kulağımızı tıkıyoruz, hükümetin yaptığı tüm doğruların yanında oluyoruz, bundan sonra da olacağız. Yanlışına da yanlış demeye devam edeceğiz. “Kimdir Vatan Cephesi’nde olanlar” diye soruyorlar. Vatan Cephesi’nde olanlar; FETÖ ve PKK ile mücadele edenlerdir. “Suriye’ye girmeliyiz, Amerikan koridoruna izin vermemeliyiz” diyenlerdir. “Doğu Akdeniz’de olmalıyız” diye düşünenlerdir. Bu şekilde düşünüp hareket eden bütün siyasi partilerle aynı yolda yürümeye devam edeceğiz.

“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PEŞİNE TAKILMIŞ GİDİYORLAR”

Bizi eleştirenlere bakıyoruz, bölücü terör örgütü ve onun uzantısı olan siyasi partinin peşine takılmış gidiyorlar, bizi de hükümete destek veriyoruz diye eleştiriyorlar. Oysa bizim hükümete karşı olduğumuz konular da var. Örneğin Kanal İstanbul projesine karşıyız. Bir diğer konu da ekonomi. Biran önce Üretim Devrimi’nin gerçekleştirilmesini istiyoruz. Sata sata nereye kadar gidebilirsiniz? Bir yerde ekonomi iflas edip lastik patlayacaktır, ki o aşamadayız. İşte bu yüzden yurdun dört bir yanında Üretim Devrimi Kurultayları gerçekleştiriyoruz.

“KURULTAYIMIZA MANİ OLDULAR”

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’in katılımıyla İSTOÇ’ta gerçekleştireceğimiz İstanbul Üretim Devrimi Kurultayı için tüm hazırlıklarımızı yapmış, iş insanlarımıza davetiyeler bırakmıştık. Ancak malum güçler, sayılı günler kala kurultayımıza engel oldular. İSTOÇ yöneticileri, salonu bize tahsis etmekten vazgeçti. Emeklerimiz boşa gitti. FETÖ ile bağlantılı olduğuna inandığımız kişiler tarafından engellenen kurultayımızı biz yine gerçekleştireceğiz. Kazanan biz ve ülkemiz olacak. Onlar ise kaybedecekler. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."