BEYKADER`den Birlik ve Beraberlik Mesajı

2009 yılında kurulan ve "İhtiyaç sahibi mağdur insanların sesi olmak ve onlara el uzatmak" üzere faaliyete başlayan BEYKADER önemli konulara parmak basmaya devam ediyor.

ARŞİV 24.12.2012 15:03:00 0
BEYKADER`den Birlik ve Beraberlik Mesajı

BEYKADER Başkan Yardımcısı Tayfun ÜNLÜ, BEYKADER’in Beylikdüzü Öğretmen Evi’nde tertiplediği kahvaltılı toplantının ne amaçla düşünüldüğü hakkında bilgiler verdi ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Ünlü konuşmasında şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere bulunduğumuz coğrafya tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına yüzyıllardır sahne olmuştur. Tüm bu olumsuzluklar etrafımızda ve ülke içinde maalesef halen sürmektedir. Her gün yeni şehit ve gazi haberleri ile güne başlamak artık millet olarak içimizi ve canımızı iyice acıtmaktadır.Böyle olmasına rağmen büyük Türk milleti dünde,bu günde ülkesini bir istikrar ve güven ortamı haline getirmeyi başarmıştır,başarmaya devam edecektir. Gazi yahut şehit olmaya hazır milyonlarca ferdiyle bu huzur ve sükun ortamı yüce Türk milleti ve Türk devleti var olduğu sürece birlik ve beraberlik içersinde inşallah sonsuza kadar sürecektir.Temennimiz odur ki “ Allah yüce Türk milletini ve Türk devletini her daim korusun ve yüceltsin.” Toplantıya Beylikdüzü Kaymakamı Sayın Ahmet Mesut DEMİRKOL , MHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Sayın İskender DURİÇ, Belediye eski Başkanı ve Aras Eğitim Vakfı Kurucusu Sayın Vehbi ORAKÇI , MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Sayın A.Ali AYDIN , MHP İlçe Teşkilat Üyeleri ve Kadın Kolları Temsilcileri , CHP Beylikdüzü İlçe Teşkilat üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

BEYKADER Başkanı Dilek Akdemir de yapmış olduğu konuşmasında son günlerde Türkiye’nin başına musallat olan terör olayları karşısında insanların her zamankinden daha fazla birlik ve beraber içinde olmaları gerektiğini, buna her zamankinden daha  fazla ihtiyaç duyulduğunu; bu yüzden “Birlik ve Beraberlik” adı altında bir toplantı yapmayı düşündüklerini belirtti. Başkan Dilek Akdemir “BEYKADER’in daha önce tertip ettiği toplantının ev sahipliğini ve sponsorluğunu üstlenen  Kaptan-ı Derya Restaurant sahibi  sayın İskender Duriç’e gerek derneğe olan yardı gerekse ülke için yapmış olduğu hizmetten dolayı huzurlarınızda teşekkür ederim.” dedi. “Teşekkür etmeye yine devam etmek istiyorum. Bugünkü organizasyonda ev sahipliği ve sponsorluğu üstlenen sayın Vehbi Orakçı’ya da şükranlarımızı sunmak istiyorum.” şeklinde sözlerini sürdüren Akdemir,salonda bulunan davetlilere “Derneğimizi yalnız bırakmayan faaliyetlerimizi takip eden medyaya taşımak için emek sarf eden değerli  basın mensuplarına teşekkür ediyorum ve onlar için sizlerden alkış istiyorum.” dedi. İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü ilçesi Belediye eski Başkanı Vehbi Orakçı ve MHP İl Genel Meclis üyesi İskender Duriç yapmış oldukları konuşmalarda önemli mesajlar vererek Türkiye ve dünyada  yaşanan bir çok sorun olduğunu asıl meselenin ülkemizi tehdit eden meseleler olduğunu bu konulara hassasiyetle değinilmesi ve gerekenlerin yapılması gerektiğini vurguladılar. STK lara çok önemli ve büyük işler düştüğünü söyleyen konuşmacılar salonu dolduran davetlilerle birlikte okunan Kuran-Kerim’i dinlediler ve dualar ettiler. Bu arada ilçede yapılan bu tür organizasyonlara iştirak eden ve vatandaşlara her fırsatta STK lara üye olmaları konusunda mesajlar veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un o saatlerde bir başka organizasyonda olduğu, bu nedenle BEYKADER in toplantısına katılamadığı öğrenildi.  

 

www.beyhaber.com