BEYİDEF`e Üye Dernek Temsilcileri Biraraya Geldi

Kuruluş aşamasını tamamlayan Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu (BEYİDEF) na üye derneklerin Başkanları düzenlenen tanışma yemeğinde biraraya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 25.04.2018 23:37:46 0
BEYİDEF`e Üye Dernek Temsilcileri Biraraya Geldi

Toplantıya Beylikdüzü Karadenizliler Derneği (BEYKARDER) Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, Beylikdüzü Trabzonlular Derneği Başkanı Ali Osman Esertaş, Beylikdüzü Gaziantepliler Derneği Başkanı Fahri Öztütüncü, Beylikdüzü Bingöllüler Derneği Başkanı Fehmi Aytaş, Beylikdüzü Sinoplular Derneği Başkanı Ertan Üstün, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Temel Altıntaş, Beylikdüzü Tokatlılar Derneği Başkanı Orhan Karabulut, Beylikdüzü Rumeli Balkan Derneği Başkanı Recep Osman Erdoğan katıldı.

 

BEYKARDER Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, bir konuşma yaparak Beylikdüzü İl Dernekleri Federasyonu hakkında bilgiler verdi.

Farklı şehirlerden gelen insanların kendilerini ilçenin bir parçası gibi hissederek değerlerine sahip çıkmaları ve sorumluluk almaları gerektiğini, bu yönde önemli bir mesafe katettiklerini söyleyen Türkgenç konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Ulaşım, Eğitim, Güvenlik, Sağlık, Kültür, Çevre, Trafik Sosyal Projeler, Kentsel Dönüşüm ve Deprem gibi  önemli konularda sorunları ve çözüm önerilerimizle kamuoyunu aydınlatmak öncelikli hedeflerimiz olacaktır. "