BEYGİAD` tan İlçe Kaymakamlığına Araç

BEYLİKDÜZÜ 3.11.2020 12:51:49 0
BEYGİAD` tan İlçe Kaymakamlığına Araç
Kurulduğu 2010 yılından itibaren yerel ve ulusal düzeyde birçok oluşumda ve STK larda görev almış gençlerle yapılan istişareler sonucunda "aş için el açan değil, aş vermek için çalışan bir nesil hedefliyoruz "diyerek faaliyete geçen ve 10 yıllık süre zarfında bir çok hayırlı işte adından söz ettiren Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği(BEYGİAD) örnek bir davranışa daha imza attı.
 
 
BEYGİAD` dan Beylikdüzü Kaymakamlığına Araç
 
Memleketimizin içinde bulunduğu süreçte salgına karşı yapılan mücadelede yer almak isteyen BEYGİAD  temin edilen aracı Başkan Hayrettin Peksoy, Başkan Yardımcısı Ahmet Kurt ile birlikte Beylikdüzü Kaymakamlık görevlisine teslim etti. 
Dernek Başkanı Hayrettin Peksoy sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda " Beylikdüzü Kaymakamlığımızın yürüttüğü Covid-19 Evde Bakım ve Filyasyon Çalışmalarında kullanılmak üzere BEYGİAD Ailemizin temin ettiği aracı Kaymakamlık yetkilisi Kemalettin KAYA abimize teslim ettik.
Virüsün her yerde olduğu gibi ilçemizde de artışı sebebi ile vatandaşımıza devletimizin en iyi şekilde ulaşması için, Tüm İş Dünyası ve STK lardan, araç, yakıt ve gönüllü çalışacak insan kaynağına ihtiyaç vardır. Haydi bu salgına karşı şimdi herkes elinden geleni yaparsa hep beraber daha az hasarla atlatırız." ifadelerini kullandı.