BEYESDER Yönetimi, Kaymakam Okur`u Ziyaret Etti

Beylikdüzü Esnaf Sanatkarlar Derneği (BEYESDER) Yönetim Kurulu, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur`u ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 21.09.2017 15:01:55 0
BEYESDER Yönetimi, Kaymakam Okur`u Ziyaret Etti

Beylikdüzü Esnaf Sanatkarlar Derneği (BEYESDER) Yönetim Kurulu üyeleri, 18-24 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Ahilik Haftası münasebetiyle Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur'u ziyaret etti.

 

Samimi bir havada geçen ziyarette BEYESDER Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ataseven,  " Osmanlılar döneminde ortaya çıkan Ahilik ahlaki, ekonomik ve sosyal sahalarda önemli işleve sahip olmuştur. Biz de dernek yönetim kurulu olarak bu münasebetle ilçemizde bir anma programı yapma kararı aldık. Sizi de bu programa davet ediyoruz." dedi.

Kaymakam Mehmet Okur da ziyaret için BEYESDER Yönetim Kurulu' na teşekkür etti "Ben de bu vesileyle Ahilik haftasını kutluyorum. Kapsamlı bir program yapılmasını çok arzu ederdim, inşaallah gelecek yıl bu arzumuzu hep birlikte gerçekleştiririz. Ahilik, esnafın ve toplumun ahlaki yapısının oluşumunun yanısıra esnafın ve tüketicinin korunmasında büyük rolü olan bir hareket. Bu değerleri yaşatmak gelecek kuşaklara aktarmak da bizim görevimiz" dedi.

Başkan Cengiz Ataseven, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Gündoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Yalçın, Birgül Çelik, Ömer Turangül, Ali Halil çıraklıktan ustalığa geçişin sembolu kabul edilen peştemalı Kaymakam Okur'a takdim ettiler,  yapılan ziyareti ölümsüzleştirmek amacıyla Kaymakam Okur ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.