BEYDANS Gelibolu' da Büyükçekmece`yi Temsil Etti

Gelibolu Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen dans gösterilerinde Büyükçekmece' yi temsil eden Büyükçekmece Belediyesi BeyDans Eğitim Merkezi, ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı.

BÜYÜKÇEKMECE 14.08.2018 21:33:00 0
BEYDANS Gelibolu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçe belediyesi tarafından bu yıl 7-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 21'inci Uluslararası Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali gelecek yıla ertelendi. Festival yerine "Gelibolu'da Yaz Etkinlikleri" düzenlendi.

 

Büyükçekmece’yi temsil ettiler

 

Bu yıl 21'inci Uluslararası Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali yerine düzenlenen sergi, futbol turnuvası, dans gösterileri ve konserlerin yer aldığı "Gelibolu’da Yaz Etkinlikleri" programı 5 gün sürdü. Yaz etkinliği kapsamında, Türkiye’nin yanı sıra Peru ve Şili’den konuk olarak gelen halk dansları ve modern dans grupları, birbirinden renkli ve hareketli gösteriler ile festivale coşku kattı. Büyükçekmece Belediyesi BeyDans Eğitim Merkezi, Peru ve Şili grupları müzik ve dans gösterilerini 11 ve 12 Ağustos tarihlerinde İskele Meydanı’nın yanı sıra ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi BeyDans Eğitim Merkezi dansçıları Zeybek ve Roman oyunlarıyla Gelibolu’da Yaz Etkinlikleri’nin yıldızı oldu.