BEVİ AVRUPA YOLCUSU

Kısa adı BEVİ olan Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımı, Beylikdüzü tarihi adına büyük bir başarıya imza atarak gelecek yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti.

BEYLİKDÜZÜ 15.04.2019 15:40:10 0
BEVİ AVRUPA YOLCUSU
Beylikdüzü?nün 1. Liglerde mücadele eden tek temsilcisi olan BEVİ, Avrupa biletini almak için eşleştiği Beşiktaş`ı ikinci maçta da 3-2 mağlup ederek zoru başardı. Beylikdüzü?nün 1. Liglerde mücadele eden tek temsilcisi olan, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımı, Beylikdüzü tarihi adına büyük bir başarıya imza attı.

 

Kısa adı BEVİ olan Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımı gelecek yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti. Dünya?nın en güçlü Liglerinden biri olarak kabul edilen Vestel Venüs Sultanlar Ligi?nde ikinci yılını geçiren Beylikdüzü`nün Sultanları ilk 6 takım arasına girmek ve Avrupa biletini almak için eşleştiği Beşiktaş`ı ikinci maçta da 3-2 mağlup ederek zoru başardı ve Beylikdüzü adına bir tarih yazarak ilçenin ve bölgenin haklı gururu oldu.

 

BEVİ Avrupa Kupalarına İsmini Yazdırdı

 

Ev sahibi avantajının Beşiktaş`ta olduğu seride ilk maçı Beylikdüzü`nde 3-0 kazanan BEVİ;ikinci maçta gerilim, stres ve heyecan dolu bir maç sonunda rakibini 3-2 mağlup ederek üçüncü maça kalmadan seriyi 2-0 sonlandırdı ve Avrupa Kupaları için ismini yazdırmış oldu. 2 Saat 10 dakika süren karşılaşmanın setlerini 25/23-19/25-25/22-16/25- ve 11/15; set sonuçları ile 3-2 kazanan takımda Andrea Drews 23 sayı ile en skorer oyuncu olurken, onu 16 sayı ile Simone Lee takip etti.


Anahtar Kelimeler: BEVİ AVRUPA YOLCUSU