BESİYADDER Üyelerini Kahvaltıda Buluşturdu

Geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü`nde kurulan BESİYADDER ( Beylikdüzü Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği) üyelerini kahvaltılı bir programda biraraya getirdi.

BEYLİKDÜZÜ 10.03.2019 20:36:41 0
BESİYADDER Üyelerini Kahvaltıda Buluşturdu

Programda bir konuşma yapan Başkan Murat Kış toplumun temel yapı taşı olduğuna ve sağlıklı bir ailenin sağlam bir toplum yapısının oluşmasındaki faktörüne değinerek"Aile kadının erkeğin çocuğun gencin ve yaşlısının iletişim halinde olduğu sevgi saygı adalet dayanışma paylaşma birlik ve beraberlik gibi temek insani değerleri öğrendiğimiz ve geliştirdiğimiz mekanlardır" dedi.

 

Kış konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;

"Aile toplumun özüdür. Aile topluma karşı sorumlu olduğu gibi kendi içerisinde yer alan bireylere karşı da sorumluluk taşımaktadır. Bu görevin yerine getirilmesi hem ailede hem de toplumda huzur ve saadet yakalanmış olacaktır.  Ailenin toplumdaki önemi göz ardı edilmemelidir. Aileye yeterince önem vermeyen batı toplumlarında yıkıcı faaliyetler oluşmuştur. Bunun farkına varan batı toplumları son yıllarda tekrar aileye sarılmışlardır. Aile bağlarının zayıfladığı toplumların yıkıma uğrayacağı asla unutulmamalıdır."

"Güçlü ve samimi ortamlar oluşturulması;  ailelelerimizin çocuklarımızın tanışması açısından bu tür organizasyonlarımız devam edecektir" diyen Başkan Murat Kış  bu tür organizasyonların üyelerin ve hemşehrilerin bir araya gelmesinin birlikteliğin sağlanması açısından önemli ve etkili olacağını ifade etti.

Beylikdüzü Belediye eski Başkanı-AREV Yönetim Kurulu Başkanı Yük.Mük Vehbi Orakçı, STK Başkan ve temsilcileri, işadamları ve dernek yönetimi ve üyelerin katıldığı programda İş adamları Birol Güler ve Cengiz Erdem ' e plaket takdimi yapıldı.