Belediye Personeline Yangın Tatbikatı

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul İtfaiyesi?nin ortaklaşa düzenlediği ?Yangın Tatbikatı? eski Beylik Pazarı?nda başarı ile gerçekleştirildi.

BEYLİKDÜZÜ 14.08.2017 15:13:21 0
Belediye Personeline Yangın Tatbikatı

Belediye personeli için yapılan eğitimde katı ve sıvı yangınlara yönelik teorik bilgilendirmenin ardından uygulamaya geçildi. Böylelikle tatbikat serisinin ilki tamamlanmış oldu.

 

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul İtfaiyesi’nin işbirliği ile gerçekleşen Yangın Tatbikatı’nın ilki eski Beylik Pazarı alanında yapıldı.  İstanbul İtfaiyesi uzman eğitmenleri, olası yangınlar hakkında Beylikdüzü personelini bilgilendirdi. Teorik bilgilerin iletilmesinin ardından uygulama kısmına geçildi. Hazırlanan meşale ile oluşturulan yangın, Beylikdüzü Belediyesi arama kurtarma ve yangın müdahale personellerinin müdahalesi ile söndürüldü. 

 

Plan ve Proje Müdürlüğü Afet Yönetim ve Koordinasyon Bürosu’nun düzenlediği; Sağlık Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve diğer birimlerin katkıları ile gerçekleştirilen tatbikatların ilerleyen günlerde vatandaşların katılımına açık şekilde gerçekleştirilmesi planlanıyor.