B.ÇEKMECE EDİP AKBAYRAM`I AĞIRLADI

Ustalara Saygı Gecesi programı kapsamında sahne alan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu, ünlü sanatçı Edip Akbayram`ın şarkılarını seslendirdi.

KÜLTÜR-SANAT 27.04.2016 14:02:03 0
B.ÇEKMECE EDİP AKBAYRAM`I AĞIRLADI

Miniklerin muhteşem performansını ilgiyle izleyen Edip Akbayram, zaman zaman duygulu anlar yaşarken gecenin sonunda 'Aldırma Gönül' şarkısını seslendirdi.  

Unutulmaz bir gece yaşandı

Büyükçekmece Belediyesi, "Ustalara Saygı Gecesi" projesi kapsamında ünlü sanatçı Edip Akbayram için unutulmaz bir gece düzenledi. Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu'nun sahne aldığı program, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenledi. Geceye; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edip Akbayram ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Program, Edip Akbayram’ın hayatını, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu'nun çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterimi ile başladı. Ardından sahneye çıkan çocuk korosu,  Edip Akbayram’ın dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi.

Aldırma gönül'ü seslendirdi

Minikler, performanslarıyla büyük beğeni toplarken,  aileler ise çocuklarının sahne performanslarını cep telefonları ile kaydetti. Programın sonunda Edip Akbayram sahneye çıkarak unutulmaz şarkıları arasında olan  'Aldırma Gönül’ü Büyükçekmece’deki sevenleri ile birlikte söyledi. Ünlü sanatçının seslendirdiği şarkı salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

“Duygulandırıp ağlatan ben değilim, çocuklar”

Miniklerin sesinden Edip Akbayram'ın şarkılarını dinleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yanımda oturanların nasıl ağladıklarını ben biliyorum. Onları duygulandırıp ağlatan ben değilim, buradaki çocuklar. Buradaki programda sanatçıları seçerken, kültür müdürlüğümüz ile birlikte toplumun ortak paydası hangi sanatçı diye karar veriyoruz. Bu sanatçıları buraya getirerek onlara böyle bir gece armağan etmek istiyoruz” dedi.