BAYLADI`DAN BEYLİKDÜZÜ`NÜN RENGİ SERGİSİ

Sanatçı Erhan Bayladı`nın Tabiat Ana Fotoğraf Sergisi, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi?ndeki İbrahim Çallı Sanat Galeri`sinde açıldı.

ARŞİV 24.05.2013 23:41:00 0
BAYLADI`DAN BEYLİKDÜZÜ`NÜN RENGİ SERGİSİ

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ve CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Kader Göllü'nün de katıldığı sergide, birbirinden güzel fotoğraflar sanatseverlerin ziyaretine sunuldu.

 

Sanatçı Bayladı'nın enstrümantal müzik albümü, şiir ve öykü kitabının da satışının yapıldığı sergiden elde edilen gelir, lepra tedavisi gören ihtiyaç sahiplerine protez kol ve bacak takılması için kullanılacak.

 

Şahin: Sanatçı geleceğe yön verir

Sergi açılışı öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Sanatçı Erhan Bayladı'nın fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sanatçı içinde bulunduğu ortama ışık tutar ve geleceğe yön gösterir. Bugün birçok ressam ve sanatçının eserleri paha biçilemez hale gelmiştir" diye konuştu.

 

Bayladı: Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz

Açılışta son derece duygusal olduğu gözlenen sanatçı Erhan Bayladı ise, "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Ben eserlerimle kendimi anlatmayı tercih ediyorum" dedi.

 

İmamoğlu: Bayladı Beylikdüzü'nün rengi

 

Aynı zamanda CHP Beylikdüzü Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Erhan Bayladı'nın sanatsal faaliyetleriyle Beylikdüzü'nün rengi olduğuna vurgu yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "Şehri değerli kılan sanattır, kültürdür. Büyükçekmece kültür ve sanatsal anlamda zengin bir ilçe olmasına rağmen bugün ayrı bir renk yaşıyor. Biz de Beylikdüzü'nde " sanatı değerli kılacak unsurları beraber yakalayacağız" şeklinde konuştu.