BAŞYAPIT A.Ş İftarda Basınla Biraraya Geldi

İnşaat sektörünün önemli firmalarından birisi olan Delta İnşaat ve Gayrimenkul`dan ayrılan üç kardeş Nihat, Yusuf ve Muhammed İzsiz` in kurmuş oldukları Başyapıt A. Ş, basın mensuplarını iftarda ağırladı.

ARŞİV 12.07.2015 23:50:00 0
BAŞYAPIT A.Ş İftarda Basınla Biraraya Geldi

 

Maya Restaurant' ta verilen iftar yemeğine katılan basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Başyapıt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz; "Hepiniz iftar yemeğimizi şereflendirdiniz, biliyorsunuz kardeşlerimiz ile yeni bir firma oluşturduk, Başyapıt A.Ş olarak yeni kimliğimizi, bizleri bu sektörde duyuracak olan sizlersiniz, bu nedenle sizin desteklerinizi bekliyoruz, tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğine YBBD Genel Başkanı Başkanı Nezir Karayün, İYGAD Başkanı Ali Tarakçı, www.beylikduzu.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Durbey Duran, Lonca Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nurhayat Varol, RotaHaber Genel Yayın yönetmeni Ünal Tanık, Önce Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Canlı, Kent Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sevda Durgun, Ana Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nebiha Bacıoğlu olmak üzere birçok basın mensubu katıldı.