Başkan İmamoğlu, Bayramın İlk Gününde Vatandaşlarlaydı

Kurban Bayramı'nın birinci gününe Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kıldığı bayram namazı ile başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı'ndaki Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ne geçerek vatandaşlar

BEYLİKDÜZÜ 12.09.2016 21:04:09 0
Başkan İmamoğlu, Bayramın İlk Gününde Vatandaşlarlaydı

Kurban Bayramı`nın birinci gününe Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii`nde kıldığı bayram namazı ile başlayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı`ndaki Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi`ne geçerek vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı.

Beylikdüzü`nde Kurban Bayramı bereketi ile başladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sabahın ilk saatlerinde Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii`ne gelerek bayram namazını cami cemaati ile birlikte kıldı.

Yüzlerce vatandaş da Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı`nda kurulan Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi`nde kurbanlık seçimindeydi. Kurbanlık alanı ziyaret eden Başkan Ekrem İmamoğlu, esnafın ve vatandaşın bayramını kutladı ve onlarla sohbet etti.

Kurbanlıklarını seçen vatandaşlar ise bayram boyunca günde 500 büyükbaş, bin küçükbaş hayvan kesimi olanağı sunan kesimhanede pratik şekilde hizmet almaya devam edecek.

Başkan İmamoğlu bayramların millet olarak birlik ve beraberlik bağlarımızı kenetleyen zamanlar olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın Kurban ibadetlerini en sorunsuz şekilde yerine getirmeleri için tüm birimlerimiz sahada görev başında. Ailenizle, sevdiklerinizle bir kez daha mutlu bayramlar diliyorum." diye konuştu.