BAŞKAN İMAMOĞLU BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar'a taşınan Beylikdüzü Su Ürünleri Hali'ni gün ağarmadan ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 25.01.2017 09:54:42 0
BAŞKAN İMAMOĞLU BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ

Mezattan balık alan ve esnafın sıkıntılarını dinleyen İmamoğlu, zor şartlar altında çalıştıklarının farkında olduklarını belirtti ve esnafa moral verdi.

Yenikapı’dan Beylikdüzü Gürpınar’a taşınan Su Ürünleri Hali, bir süredir bölgede hizmet veriyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da esnafın ve halin durumunu yakından incelemek amacıyla sabahın ilk saatlerinde Su Ürünleri Hali’ni ziyaret etti.

Esnafın haldeki durumunu değerlendiren ve esnafın yaşadığı mesleki sıkıntıları dinleyen Başkan İmamoğlu, çalışanlara moral verdi. İmamoğlu, mezattan balık da satın aldı. Bölgedeki restaurantta balık çorbası içen İmamoğlu, daha sonra İstanbul Su Ürünleri Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Mazlum ile kahvaltı yaptı. Su ürünleri halindeki esnafın çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini beliren İmamoğlu, balık halinin Gürpınar’a taşınması ile birlikte bölgenin öneminin daha da arttığını, hizmetin aksamaması ve ulaşım sorunlarının çözülmesi için projelerin çıkarılması gerekliliğini vurguladı.