Başkan Dr. Hasan Akgün: Tüm Çocuklar Bizlere Emanet

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) yurdunda yaşayan çocuklara satranç hediye etti.

BÜYÜKÇEKMECE 20.01.2016 17:27:13 0
Başkan Dr. Hasan Akgün: Tüm Çocuklar Bizlere Emanet

Çınar Koleji`nin düzenlediği "Çınar`da 1 gün" adlı organizasyona SHÇEK yurdunda yaşamını sürdüren ve korunmaya muhtaç durumda olan 90 çocuk katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün adına organizasyona katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Büyükçekmece Belediyesi eğitim danışmanı Süheyla Ercen miniklere hediyelerini verdi. Palyaçoların ve birbirinden eğlenceli oyunların yer aldığı organizasyona katılan çocuklar doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı.

"Onlar bizi aydınlık yarınlara götürecek olan varlıklardır"

Çocuklara olan sevgi ve şefkatiyle tanınan Başkan Dr. Hasan Akgün şunları söyledi: "Tüm çocuklar bizlere emanet. Geleceğimiz olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yaşayan yavrularımızı elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. Onlar Türkiye`nin geleceğine ışık saçıp bizi aydınlık yarınlara götürecek olan varlıklardır…"