Başkan Dr. Akgün: Teröre alışmayacağız!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Atatürk Havalimanı`nda gerçekleştirilen insanlık dışı saldırıda kaybettiğimiz insanlarımıza tek tek Allah`tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

BÜYÜKÇEKMECE 29.06.2016 12:50:55 0
Başkan Dr. Akgün: Teröre alışmayacağız!

Başkan Dr. Akgün yayınladığı mesajda “Terör korkunç insanlık suçudur. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Terörden beslenen, terörden medet uman herkese lanet olsun! Ülkemizin başı sağ olsun, ülkemize sabırlar diliyorum” dedi.

TERÖRLE YAŞAMAYA ALIŞMAYACAĞIZ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Terörle yaşamaya alışmayacağız. Terör alışılması gereken bir durum değil, bitirilmesi gereken bir musibettir, önüne geçilmesi gereken bir insanlık suçudur” diye konuştu.

Başkan Dr. Akgün,  “Terörden merhamet de bekleyemeyiz. Terör bu sefer olduğu gibi,  ağır mübarek ramazan gününde karşımıza çıkar, çoluk çocuk öldürür, bazen de bir bayramı kana bular.  Onun için tüm yurttaşlarımızın, tüm insanların uyanık olması gerekiyor. Herkese tekrar sabır ve metanet diliyorum. Bu zamana kadar terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimizi ve tüm terör kurbanlarını da bir kez daha saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun ” dedi.