Başkan Akgün`den şehir magandalarına sert tepki

Başkan Hasan Akgün, ilçede milli servete zarar verilmesi üzerine tepki gösterdi.

BÜYÜKÇEKMECE 29.02.2016 12:31:19 0
Başkan Akgün`den şehir magandalarına sert tepki

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son zamanlarda ilçedeki kent mobilyaları ve çöp konteynerlerine yapılan saldırılara sert tepki göstererek, "Milli servete zarar verenlerden yasalar önünde mutlaka hesap sorulacaktır" dedi.

Büyükçekmece ilçesinde son zamanlarda kent mobilyaları ve çöp konteynerlerine verilen zararlara haftasonu yenileri eklendi.

Tutanak tutuldu

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü`nün Mimarsinan Sahil Yolu`na yerleştirdikleri oturma bankları ve çöp kovaları kimliği belirsiz kişiler tarafından yerlerinden sökülerek kırıldı. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine bölgeye giden Büyükçekmece Belediyesi ekipleri bölgede incelemeler yaparak, tutanak tuttu.

MOBESE kameraları izlenecek

Olaya sert tepki gösteren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son günlerde benzere saldırıların artmasının düşündürücü olduğunu belirterek; "Halkın cebinden ödediği vergilerle yapılan hizmetlere zarar vermek işin insanlık vasfını yitirmiş olmak gerekir. Ancak biz bu işin peşini bırakmayız. Bölgedeki kameralar tek tek izlenerek bu şahıslar tespit edilecek ve yasalar önünde kendilerin hesap sorulacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: