Başkan Akgün`den Acıkara`ya taziye ziyareti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Mahalle Muhtarları ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırı sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan emniyet mensupları için başsağlığı ve ge

BÜYÜKÇEKMECE 15.12.2016 13:38:54 0
Başkan Akgün`den Acıkara`ya taziye ziyareti

Terörün her türlüsünü lanetlediğini belirten Başkan Akgün, "Bu ülke ve bu millet için gözünü kırpmadan canlarını feda eden polislerimiz için mahalle muhtarlarımızla birlikte İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Acıkara`ya başsağlığı ziyaretinde bulunduk" dedi.

Akgün, Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız

Başkan Akgün, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan hainlere karşı kahraman mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele veriyor. Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Bu duygularla, şehit emniyet mensuplarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum."