Muhtarlar yerel yönetimin can damarıdır

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2017 yılı içinde mahallelerde uygulanacak projeler ve yapılacak hizmetler hakkında muhtarlarla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 2016 yılı yatırım ve hizmetlerinin genel bir değerlendirmesi d

BÜYÜKÇEKMECE 14.12.2016 07:23:22 0
 Muhtarlar yerel yönetimin can damarıdır

Yerel demokrasinin yerinden yönetim olduğunu belirten Dr. Hasan Akgün, Demokratik yönetimin en ilk basamağı muhtarlıklardır. Biz yıllardır Büyükçekmece'de bu anlayışla muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Şehrin yönetiminde muhtarların önemi büyüktür. Bundan sonra da Büyükçekmece'nin yönetimine aynen bu anlayışla devam edeceğiz” dedi. 

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, muhtarlar,  2017 yılı yatırım planlarında görmek istedikleri proje ve hizmetleri tek tek söz alarak dile getirdi. 

Mahallelerimizin sorunlarını ve halkımızın beklentilerini en iyi bilen kişiler siz muhtarlarımızsınız” diye konuşan Dr. Hasan Akgün, Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi birbirinden güzel olan bir Büyükçekmece'yi sizlerle birlikte yönetmektir. Hepinizin taleplerini yerine getirmek birinci önceliğimizdir" dedi.  

"EL ELE BİRLİKTE HİZMET VERECEĞİZ"

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Demokrasimizin beşiği olan siz değerli muhtarlarımızla birlikte çok verimli bir koordinasyon gerçekleştirdik. Zaten periyodik olarak toplanıyoruz sizlerle. Bu yılın son koordinasyonu. Halk yönetime doğrudan seçtiği muhtarlarla katılır. Siz muhtarların halka karşı devleti, devlete karşı da halkı temsil etme görev ve sorumluluğunuz vardır. Muhtarlar demokrasinin, yerel yönetimin can damarıdır.  Biz de, bölgemize, halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekibim ve siz muhtarlarımız ile el ele verdik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Alınan yeni kararların Büyükçekmecemize hayırlı olmasını diliyorum.”