Başkan Akgün, Marmara Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Dr. Hasan Akgün, birliğin son Encümen toplantısına katıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 23.12.2015 17:30:57 0
Başkan Akgün, Marmara Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Marmara Belediyeler Birliği, 2015 yılı Aralık ayı Encümen toplantısını Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında gerçekleştirdi.

Yeni dönemde yapılacak çalışmalar konuşuldu

Birliğin Eminönü`ndeki merkezinde gerçekleşen toplantıya, Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan ve diğer 6 encümen üyesi katıldı. 2015 yılının değerlendirildiği toplantıda, 2016 yılı için yapılacak çalışmalar ve yeni döneme ilişkin projeler görüşülerek karara bağlandı. Encümen toplantısı öncesinde, gün içinde birliğin gerçekleştirdiği  "2. Marmara Deniz Sempozyumu" hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

"Birliğimize hayırlı olsun"

Marmara Belediyeler Birliği`nin 2015 yılı son Encümen toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Birlik olarak, 2015 yılında önemli işlere ve hizmetlere imza attık. Toplantıda 2015 yılının bir değerlendirmesini yaptık. Ayrıca 2016 yılı içinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Alınan kararlar birliğimiz ve Marmara halkı için hayırlı olsun" ifadesini kullandı.