Başkan Akgün "İstanbul`a galibiyetle döneceğiz"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Spor Toto Basketbol Ligi`nin 10. haftasında Muratbey Uşak Basketbol sportif takımı ile karşılaşacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü'ne başarılar diledi ve galibiyetle döneceğinize inanıyorum”

SPOR 9.12.2016 20:12:48 0
Başkan Akgün

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Spor Toto Basketbol Ligi`nin 10. haftasında Muratbey Uşak Basketbol sportif takımı ile karşılaşacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü’ne başarılar diledi, “galibiyetle döneceğinize inanıyorum” dedi. 

HEYECANLI  KARŞILAŞMA BİZİ BEKLİYOR

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, " Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımımız Spor Toto Basketbol Ligi`nde 9. sırada yer alırken Uşak Basketbol Sportif takımı ise 14. sırada yer alıyor. Yani deplasmanda heyecanlı bir karşılaşma bizleri bekliyor ama bunun da üstesinden geleceğinizi biliyorum. İnanıyorum ki İstanbul`a iyi bir sonuç elde ederek döneceğiz. Büyükçekmece`mizi en iyi şekilde temsil edecek olan takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

TBF TV`den naklen yayınlanacak olan karşılaşma 11 Aralık 2016 pazar günü saat 16.00’da Uşak Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşecek.