BAŞKAN AKGÜN CEMEVİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Abdal Musa Birlik Lokması etkinliğine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, binlerce yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğumuzu hatırlatarak; "Bizi bir arada tutan, bizi biz yapan tüm değerlerimize sahip çıkmalı, yaşatmalıyız" dedi

BÜYÜKÇEKMECE 26.01.2016 14:42:20 0
BAŞKAN AKGÜN CEMEVİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Büyükçekmece Güzelce Cemevi`nde düzenlenen Abdal Musa Birlik Lokması dağıtımına katıldı.

"Bizi biz yapan değerlerimizdir"

Abdal Musa Birlik Lokması etkinliğine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, binlerce yıllık geçmişi olan çok zengin ve köklü bir tarihe sahip olduğumuzu hatırlatarak; "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bizi bir arada tutan, bizi biz yapan geleneklerimize de değerlerimize sıkı sıkıya sarılalım, sahip çıkalım, yaşatalım. Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan Abdal Musa Birlik Lokması da bu değerlerimizden bir tanesidir. Allah kabul etsin. Emek veren, katkı sunan herkesten Allah razı olsun" ifadesini kullandı.

Katılım çok yoğun oldu

Büyükçekmece Cemevi'nde düzenlenen Abdal Musa birlik lokmasına yoğun katılım gerçekleşti. Abdal Musa Lokması için toplanan bağışlar ve yardımlarla alınan kurbanların kesildiği ve lokmaların dağıtıldığı etkinliğe katılım çok yoğun olurken, lokma dağıtımın ardından da Cem düzenlendi. Etkinliğe Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Fahrettin Altıntaş ve M. Aziz Zengin de katıldı.