Başkan Yardımcısı Yalçın Pazarcıları Ziyaret Etti

ARŞİV 22.11.2012 21:20:36 0
Başkan Yardımcısı Yalçın Pazarcıları Ziyaret Etti

BELEDİYE VE STK'LAR ARASINDA ORTAKLAŞA PROJELER YAPILMALI

 

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Kapalı Pazar Pazarcılar Derneği'ni ziyaret ederek, pazar esnafının durumunu ve taleplerini görüştü. Başkan Yardımcısı Yalçın ile birlikte Kapalı Pazarı Pazarcılar Derneği'ni ziyaret eden Strateji Bürosu görevlileri de dernek yöneticileri ve pazarcı esnafına Avrupa Birliği(AB)nin destek ve hibe projeleri ile ilgili bilgi verdi.

 

STK ları Çok Önemsiyoruz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un esnafa selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Yalçın, sivil toplum kuruluşlarının çok önemsendiğini ve STK'ların daha faydalı çalışmalar yapmasına katkı sağlamak için belediye bünyesinde Strateji Geliştirme Birimini kurduklarını ifade etti.

 

Başkan Uzun'un, belediye ve STK'lar arasında ortaklaşa projelerin hayata geçirilmesi ve ilişkilerin üst düzeyde tutulması düşüncesi bulunduğunu dile getiren Yalçın, aynı isteği STK'lardan da beklediklerini ifade etti. Pazar Yerleri İle İlgili Son Yasa Tasarısı da Görüşüldü Başkan Yardımcısı Yalçın dernek ziyaretinde ayrıca, pazar yerleri konusunda son yasa tasarısı ile ilgili dernek yetkilileri ve pazar yeri sahiplerinin görüşlerini de dinledi. Yalçın, pazar esnafının problemlerinin çözümü için belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Dernek Başkanı Mevlüt Moroğlu da, pazarcı esnafına karşı Başkan Uzun'a ve Başkan Yardımcısı Yalçın'a teşekkür etti.