Başkan Uzun Yerel Gazetecilere Başarılar Diledi

ARŞİV 10.03.2014 16:45:06 0
Başkan Uzun Yerel Gazetecilere Başarılar Diledi

Beylikdüzü Yerel Basın Birliği 3. Olağan Genel Kurulu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi`nde coşku içerisinde gerçekleştirildi.

 

Geceye AK Parti 3. Bölge Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Av. Ethem Baykal, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, Beylikdüzü meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Yusuf Uzun, gazeteciliğin çok özveri isteyen bir meslek olduğunu belirterek, "Biz siyasetin içerisindeyiz. Sizler de siyasilerle iletişim içerisindesiniz. Bu ülke hepimizin. Hepimiz ülkemizin bir adım daha ileriye gitmesi için çalışıyoruz" dedi ve gazetecilere meslek hayatlarında başarı diledi.

 

Düzenlenen programda emeği geçenlere plaket takdimi yapılırken, yerel sanatçılar eserlerini yerel basın mensupları için seslendirdi. Sanatçı Bora Gencer' in ise söylediği şarkılar geceye damgasını vurdu.