BAŞKAN UZUN "ŞEHİT VE GAZİLER GURURUMUZDUR"

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birimi` nin düzenlediği şehit ailelerine ziyaretlere devam ediliyor

ARŞİV 11.12.2012 21:08:33 0
BAŞKAN UZUN

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birimi’nin, şehit ailelerine ve gazilere yönelik gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, şehit ve gazilerle Türk halkının gurur duyduğunu, ülkenin birlik ve beraberliğini onlara borçlu olduğunu ifade etti.

Başkan Uzun, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize saygı duyuyoruz. Allah onlardan razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi. Gazi Aileye Ev Ziyareti Başkan Uzun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli yasal düzenlemeler yaparak, şehit aileleri ve gazilerin sıkıntılarının çözümünde önemli mesafeler aldıklarını dile getirdi.1998 Hakkari’de şehit düşen Hasan Ülker ve gazi Şenol Şahin’e yapılan ev ziyaretlerinde şehit aileleri ve gazi Şahin, “Vatan sağolsun” diyerek, ülkeye hizmet etmekten dolayı onur duyduklarını ifade ettiler.

Çözüm İçin Elden Gelenin En İyisi…

Ziyaretlerde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, şehit aileleri ve gezilerin karşılaşabilecekleri sıkıntıların çözümüne yönelik gelen istekleri ilgili birimlere iletmeye devam edeceklerini dile getirdi.  AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birim Başkanı Süreyya Yılmazer ise Beylikdüzü’ndeki şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan, onları tanımaktan mutlu olduklarını belirtti. Ziyaretleri sırasında bol bol not aldıklarına dikkat çeken Birim Başkanı Yılmazer, “ Sıkıntılara çözüm için elimizden gelenin en iyisi yapacağız” dedi.

Ziyaretler sırasında ayrıca gazi Şenol Şahin’in minik oğlu Çınar’ın, Türk Bayrağı’nı sallayarak öpmesi duygulu anlara sahne oldu.