Başkan Nurçebi`den Beşiktaş Futbol Okulu' na Ziyaret

Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret ederek minik sporcuların antrenmanlarını takip etti.

2.09.2020 19:02:00 0
Başkan Nurçebi`den Beşiktaş Futbol Okulu

Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret ederek minik sporcuların antrenmanlarını takip etti. Başkanın altyapıya olan ilgisi ve futbol okulu öğrencilerini bir keyifle izlemesi çocukları ve velileri  çok memnun etti.

Avcılar Tahtakale Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu 3 yıl önce faaliyetlerine başlayan futbol okulunu Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, minik sporcuların antrenmanlarını takip etti.

Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yılmaz Canpolat "Altyapı Teknik Ekibi olarak çok yoğun mesailer harcıyoruz. 12 ay kesintisiz eğitim veren ortalama 500 öğrencili futbol okulumuz da eğitim görüyorlar çocuğunuza öncelikle spor yaptırmak sonra da Beşiktaşımıza ve profesyonel takımızı da yetenekli futbolcular kazandırmak istiyoruz." dedi.

Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de Beşiktaş futbol okullarının önemli bir yeri olduğunu belirterek, "altyapımız Beşiktaş`ın markası. Bu yüzden futbol okuluna ve altyapıya önem vermeliyiz. Avcılar Belediye Başkanımızdan bu konuda destek istiyoruz bugüne kadar verilen desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum." dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu' na, harcama limitleri konusunda itirazda bulunduklarını ve bir geri dönüş beklediklerini belirten Başkan Çebi , "TFF' nin kulüplere vermiş olduğu limitler var. Bu limitler dışında transfer yaparsanız, futbolcuya top oynatamıyorsunuz. Beşiktaş`ın limitlerine geldiğinizde şu anki limitler mevcut kadroya bile az. Bir iyileştirme bekleniyor. Bunun yapılıp yapılmayacağı konusunda tereddütlerim var. Olması gerektiğini, Covid' in buna bir gerekçe olması gerektiğini federasyona ilettik. TFF, kurulları ile çalışıp, değerlendiriyor. Herkes transfer bekliyor ama limit olayı çözülmeden transfer olmaz" dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE