Başkan Murat Çalık İlk Nikahı Kıydı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, göreve başlamasının ardından nikâh memuru cübbesini giyerek ilk nikâhı kıydı.

BEYLİKDÜZÜ 16.04.2019 15:49:26 0
Başkan Murat Çalık İlk Nikahı Kıydı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, göreve başlamasının ardından nikâh memuru cübbesini giyerek ilk nikâhı kıydı. Duygu Soran ve Seçkin Bozdoğan çiftinin nikâh akdini gerçekleştirerek mutluluklarına ortak olan Çalık, başkan olmadan önce genç çifte verdiği sözü hatırlatarak heyecan ve mutluluğunu paylaştı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü’nde bayrağı devralarak başkanlığa seçilen Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak ilk nikâhını kıydı. Soran ve Bozdoğan ailelerinin mutluluğunu paylaşan Başkan Çalık, belediye başkanı olmadan önceki süreçte genç çiftle tanıştığını ve kendilerine nikâhlarını kıyacağına dair söz verdiğini belirterek, “İlk nikâhımı kıymamın heyecanının yanı sıra verdiğim sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyorum. Çıktıkları bu güzel yolda genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” temennilerinde bulunarak nikâh akdini gerçekleştirdi.