Başkan İmamoğlu' ndan "Hayırlı Olsun" Turu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe genelinde bulunan okullara yeni atanan okul müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

BEYLİKDÜZÜ 28.12.2017 19:03:00 0
Başkan İmamoğlu

 

İlçede yeni göreve başlayan okul müdürlerini tek tek ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim. 2018, iyi bir yıl olsun; eğitim camiamıza ve öğrencilerimize başarı getirsin.” dedi. Ziyaretinde, okul müdürlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Belediye olarak her zaman okullarımızın ve sizlerin yanınızdayız. Sizlere, her türlü desteği vermeye hazırız.” mesajı verdi.

 

İkincilik Kupasını Kazanan Öğrencileri Tebrik Etti

Okul ziyaretleri kapsamında, ilk olarak Abidin Nesimi Fatinoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bahat’la bir araya gelen ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, Kaymakamlık Koşusu’nda Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde 2.’lik kupasını kazanan öğrencileri de tebrik etti. Ardından Çağdaş Yaşam N. Kamuran Emiroğlu İlkokulu’na geçen İmamoğlu, göreve yeni başlayan Okul Müdürü Şenel Türe ile makamında görüştü.

 

İstek ve Talepleri Dinledi

Daha sonra sırasıyla; Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu’na atanan Okul Müdürü Zekeriya Ağaç’ı, Sevim Çuhadaroğlu Ortaokulu Müdürü Sefa Kaya’yı ve Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yasemin Memişoğlu’nu ziyaret eden Başkan İmamoğlu, onların öneri ve taleplerini dinledi.

 

“Halk Eğitimi Önemli”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semi Kırcı’yı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Halk eğitimi önemli bir kavram… Halk Eğitim Merkezi olarak Beylikdüzü’nde yaşayan hemşehrilerimize mesleki bilgi ve beceri kazandıran, onların sosyalleşmelerini sağlayan kurslar açarak güzel işlere imza atıyorsunuz.” şeklinde konuştu. Başkan İmamoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nin takı tasarım, tezhip ve örgü kurslarında eğitim gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan ‘İlk Ürün Sergisi’ni de gezerek yapılan eserler hakkında bilgi aldı.

 

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Doğa Okulları’nın Beykent Kampüsünü ziyaret ederek, okul ziyaretlerini noktaladı.