Başkan İmamoğlu, Başkan Kiraz`ı Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberinde gelen heyet Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz`ı ziyaret etti ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

BEYLİKDÜZÜ 8.08.2017 14:21:48 0
Başkan İmamoğlu, Başkan Kiraz`ı Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü Muhtarlar Odası Dernek Başkanı ve Gürpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Pinazoğlu geçtiğimiz günlerde Karadeniz bölgesinde çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

 

 

Trabzon,Giresun ve Ordu’yu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoglu ve beraberindekiler Korgan ilçesini de ziyaret ettiler.

 

CHP Korgan ilçe Başkanlığını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu beraberinde CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü Muhtarlar Dernek Başkan Mustafa Pinazoğlu, CHP Korgan İlçe Başkanı Mustafa Sevinç ve parti yönetim kurulu üyelerinden ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Beylikdüzü Belediye eski Meclis Üyeliği ve Parti Yönetim Kurulu görevinde bulunan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'ı makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alarak görüş verişinde bulundu.

 

Beylikdüzü'nden Korgan' a Park

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Korganlı Dr. İsmet Uçma'nın da bulunduğu ziyaretle ilgili açıklama yapan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ; ‘Beylikdüzü Belediye Başkanımız ve daha önce İstanbul da beraber çalışmış olduğumuz değerli arkadaşımız sayın Ekrem İmamoğlu’nun ilçemizi ve bizleri ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederken sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu beyle İstanbul’da yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte İlçemize bir park kazandırmak için görüşmelerimiz olmuştur.Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu Korgan ilçemize yer incelemesini yaptıktan sonra Korgan ilçesine bir park kazandırabileceklerini belirtmişlerdir. Bu vesile ile ilçemiz ziyaret sırasında park yapımı için mevcut alan gezilerek kendisine bilgi verilmiştir." dedi.

 

Daha sonra Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Av. Atilla Şahin ve beraberindekiler Çiftlik Mahallesini ziyaret ederek buradaki çalışmalarla ilgili Çiftlik Mahalle Muhtarı Gülefendi Atikli’ ten bilgi aldılar.