Başkan İmamoğlu 39 İlçe ve İstanbul İçin Büyük Bir Şans

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bölgede görev yapan basın mensuplarıyla biraraya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun İstanbul ve İlçeleri için büyük bir şans olduğunu söyledi

BEYLİKDÜZÜ 24.07.2019 18:41:00 0
Başkan İmamoğlu 39 İlçe ve İstanbul İçin Büyük Bir Şans

Yaklaşık 70 gazetecinin biraraya geldiği yemekli toplantıda bir konuşma yapan Başkan Çalık, gazetecilerin çok önemli bir görev yaptığına değinerek "Ben kendimi bu kent için sorumlu olarak görüyorum, sizlerin de bizim gibi bu kent için bir sorumluluğunuz var. Bu kente faydalı neler yapabileceğimiz noktasında fikir ve görüşlerinizi, eleştirilerinizi bize açık açık iletiniz. Ben eleştirilere her zaman açık birisiyim. Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın bayramınızı kutlar,çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.


Konuşmasının bir bölümünde Beylikdüzü Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler de veren Başkan Mehmet Murat Çalık, Yaşam Vadisi' nin ilçe için çok önemli bir proje olduğunu, birinci hedeflerinin yeşil alan oluşturmak ve Beylikdüzü' nü çağdaş bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

 

"2017 yılında açtığımız 350 bin metre karelik 1.etab ve 250 bin metrekarelik 2. etabının hizmette olduğunu bildiğiniz Yaşam Vadisi'nde toplam 600 bin metrekarelik alanda vatandaşlarımız nefes almakta. Yaşam Vadisi İstanbulun vahası olmasını umut ettiğimiz bir vadimiz. "

 

Yaşam Vadisi 3. ve 4. etabın tamamlanması için planlamaların bittiğini söyleyen Başkan Çalık İSKİ nin bir takım çalışmalarının tamamlaması halinde çalışmalara devam edeceklerini toplam olarak 1 milyon 200 bin metrekarelik yeşil alan sözünü gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

İmamoğlu 39 İlçe ve İstanbul İçin Büyük Bir Şans 

 

Önceki dönemlerde 10 - 15 yıldır Beylikdüzü'nün İBB den hak ettiği ve beklediği hizmeti maalesef alamadığını ve alt yapı problemlerinin çözümlenmesini İBB den beklediklerini ifade eden Başkan Mehmet Murat Çalık, Ekrem İmamoğlu' nun İBB nin Başkanı olmasının 39 ilçe ve İstanbul için büyük bir şans olduğunu sözlerine ekledi.   

 

İGD Başkanı Mehmet Mert ve TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün de yaptıkları konuşmalarda gazetecileri düşünen ve bugünü düzenleyen tek Belediye olmaları sebebiyle Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Basın Danışmanı Melike Damla Esen ve emeği geçen tüm personele teşekkürlerini ifade etti.