Başkan Çalık`a Çok Önemli Bir Görev Verildi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Kurulu`nda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi Başkanlığı ve Sosyal İçerme Komitesi Eş Başkanlığı görevine seçildi. Başkan Ç

BEYLİKDÜZÜ 20.07.2019 15:01:44 0
Başkan Çalık`a Çok Önemli Bir Görev Verildi

Yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına cevap vermek ve tecrübelerin paylaşımı adına bir platform sunmak amacıyla 9-10 Temmuz tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı kongresi gerçekleşti.

Kongre kapsamında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 2019-2022 dönemi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi Başkanlığı ve UCLG MEWA Sosyal İçerme Komitesi Eş Başkanlığı görevlerine seçildi. 280 şehrin aktif olarak temsil edildiği teşkilatın Yönetim Kurulu ve Konsey Üyeliği görevlerini de Başkan Çalık üstlendi.  

 

Üç yıllık dönemin planlaması için ilk toplantı Beylikdüzü’nde

 

Beylikdüzü Belediyesi olarak insan ve doğa odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nde benimsedikleri bu yönetim anlayışıyla uluslararası alanda önemli adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti. Komite önümüzdeki üç yıllık dönemin planlanması için Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliği ve Başkan Mehmet Murat Çalık’ın başkanlığında ilk toplantısını Beylikdüzü’nde gerçekleştirecek.