Başkan Akgün, Trakya' nın Belediye Başkanlarını ağırladı

Trakya Bölgesi' nde görev yapan Belediye Başkanları Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün' ün ev sahipliğinde Büyükçekmece' de bir araya geldi.

BÜYÜKÇEKMECE 3.05.2017 16:45:00 0
Başkan Akgün, Trakya

 

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün Trakya Belediye Başkanları davetine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Büyükmandıra Belediye Başkanı Serdar Balyemez, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Eniz İşbilen, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Ecebat Belediye Başkanı Adem Ejder, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Vize Belediyesi eski Başkanı Selçuk Yılmaz katılırken bazı belediye başkanlarının eşleri de davete katıldı.

 

 

Akgün mevkidaşlarına ilçeyi gezdirdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece`ye gelen Trakya belediye başkanlarını Mobil Başkanlık Ofisi aracı ile Büyükçekmece?yi gezdirdi. Yapımında sona gelinen Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binasını da gezdiren Alkgün, mevkidaşlarına ilçede yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

 

 

"Trakya' da huzur buluyorum"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasına, ``Belediye Başkanları olarak kutsal bir işi yapıyoruz. Bir çocuğun doğumundan ölümüne kadar yanında oluyoruz ona hizmet ediyoruz. Trakya`yı gezdiğim zaman bir huzur buluyorum özellikle Cumhuriyetine sahip çıkan bir yer. Ülkeyi kurup bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ilke ve devrimleri ile o değerlere sahip çıkan bir coğrafyanın hizmetkarı Belediye Başkanlarını bugün burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyorum. Ben de Trakya kültürü ile büyüdüm, Trakya`nın başka bir kültürü var, başka bir anlayışı var. Trakya`nın insanında bu güne kadar hep samimiyet gördüm,medeniyet gördüm. Bugün davetime katılan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum`` dedi.