Başkan Akgün: Sosyal hayata katkı sağlamak bizim görevimizdir

Büyükçekmece Belediyesi?nin Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti.

BÜYÜKÇEKMECE 3.09.2018 13:51:23 0
Başkan Akgün: Sosyal hayata katkı sağlamak bizim görevimizdir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başkanlığında gerçekleşen Eylül ayı meclisi tek oturum olarak gerçekleşti. 

 

Büyükçekmece’ye üç modern sosyal tesis

Gündemdeki maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan 3 sosyal tesis hakkında meclise bilgi veren Başkan Dr. Hasan Akgün, “Kordonboyu sahile vatandaşlarımız için çok güzel bir sosyal tesis yapıyoruz. Tesisin işletmesini Büyükçekmece Belediyesi yapacak. Belediyemiz şirketi olan Kent Organizasyon A.Ş. tarafından sosyal tesislerimiz işletilecek. Halkımızın sosyal yaşamına katkı sağlamak ve herkesin en uygun şartlarda sosyal imkanlardan yararlanmasını sağlamak bizim görevimizdir” dedi.

 

“Hedefimiz asla para kazanmak değil”

Tepecik Barış Parkı, Mimaroba Büyük Atatürk Parkı Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Sosyal Tesisi ve Celaliye’ye de Çamlık Sosyal Tesisi’nin yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “3 tane çok modern sosyal tesisi halkımızın hizmetine sokuyoruz. Bu tesislerimizi Büyükçekmece Belediyesi Kent Organizasyon A.Ş. tarafından işletilecek. Hedefimiz asla para kazanmak değil. Ekonomik yönden vatandaşımızı zorlamayan, herkesin eşik koşullarda yararlanabilmesi için 75 kuruşa çay içip, 2 liraya çorba içebilecek. Vatandaşlarımız çaylarını yudumlarken okuma köşelerinde kitaplarını okuyabilecek. Spor yapmak isteyenler de sosyal tesisimizden yararlanabilecek. Anne babaları da düşünerek çocuk oyun odaları da yaptık. Vatandaşlarımız sosyal tesisten diledikleri gibi yararlanabilecek.”