Başkan Akgün`den Binlerce Öğretmen İçin Balo

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede görev yapan binlerce öğretmeni Öğretmenler Günü Balosu?nda ağırlayacak.

BÜYÜKÇEKMECE 21.11.2019 17:03:11 0
Başkan Akgün`den Binlerce Öğretmen İçin Balo

Titizlikle sürdürülen hazırlıkları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Tüm hazırlıklar tamamlandı

Büyükçekmece Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla her yıl düzenlediği öğretmenler günü balosu, 22 Kasım Cuma günü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu yıl 3 binden fazla öğretmenin eşleri ile birlikte katılacakları balo için tüm hazırlıklar tamamlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü Balosu’nda bu yıl TRT Müzik programının sevilen sesi Elif Buse Doğan sahne alacak.

“Öğretmenlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz”

Öğretmenlerin geleceği inşa eden mimarlar olduğunu belirten Başkan Akgün, “Öğretmenlerimize hepimiz çok şey borçluyuz. Böylesine değerli ve böylesine kutsal bir mesleği icra eden öğretmenlerimizle her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya gelip, hem onların birbirleriyle kaynaşmalarına aracılık ediyoruz, hem de birlikte keyifli bir akşam geçiriyoruz. Dünyanın geleceğini şekillendiren, çocuklarımızı yarınlara hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Onların haklarını asla ödeyemeyiz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.