Başkan Akgün`den Basketbolseverlere Çağrı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ailesini 2 Aralık Cumartesi günü saat 13.00?da Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı ile Eskişehir Basketbol takımları arasında oynanacak lig maçına davet etti

BÜYÜKÇEKMECE 30.11.2017 15:47:44 0
Başkan Akgün`den  Basketbolseverlere Çağrı

 

2017-2018 sezonunda Türkiye Basketbol Liglerinde A Takım ve Genç Takım olarak mücadele veren Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Büyükçekmece’nin gururu olmayı sürdürüyor. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı,  lige bu yıl çıkan ancak güçlü bir kadro kuran Eskişehir Basketbol takımını ağırlayacak.

 

HEPİNİZİ MAÇA DAVET EDİYORUM

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Eskişehir ile oynanacak maçın önemine vurgu yaparak Büyükçekmecelilere çağrı yaptı.

 

Başkan Dr. Akgün şunları söyledi:  “Büyükçekmeceliler zaten takımına büyük destek veriyor. Ancak havaların güzel olacağı Cumartesi günü de tribünlerin dolması gerekiyor. Bu maça gelin ve alkışlayarak takımınızı motive edin. Bütün Büyükçekmece halkından rica ediyorum. Büyükçekmece sadece ligde bizi temsil etmiyor. Avrupa’da da ülkemizi temsil etti.  Takımınıza destek olun."