Başkan Akgün Çok Duygulandı

BÜYÜKÇEKMECE 16.04.2018 11:01:04 0
Başkan Akgün Çok Duygulandı

Lösemili çocuklar yararına kermes düzenleyen anaokulu öğretmen ve öğrencilerini kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kermesten elde edilecek gelirin lösemili çocuklar için kullanılacak olması beni son derece duygulandırdı ve mutlu etti” diye konuştu.

Büyükçekmece Rüya Anaokulu, Kültürpark Kervansaray’da lösemili çocuklar yararına kermes açtı.

“6 tane anaokulu açıyoruz”

Kermes açılışına katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Rüya Anaokulu idarecileri, öğretmen ve öğrencilerini ortaya koydukları duyarlı davranıştan ötürü kutlayarak şunları söyledi:

“Bu anaokulumuzda eğitim gören 150 çocuğumuzun çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Yapılan istatistiklerde anaokulunu tamamlayan çocukların bütün zamanlar içerisinde anaokullarına gitmeyen çocuklara oranla daha başarılı oldukları tespit edilmiştir. Anaokullarının önemli olduğunu bütün dünya kabul etmiştir. Büyükçekmece Belediyesi olarak, 2018-2019 yılından itibaren 6 tane 200 öğrenci kapasiteli anaokulu açıyoruz. İlk etapta 3 tanesini açıyoruz. Bu görev resmen belediyeler verildiği için bizde çalışanların çocuklarına öncelik vermek şartıyla cüzi bir ücret karşılığında anaokulları açacağız. Anaokuluna ve ilkokula çok ihtiyaç var. Bu anlamda eğitime vermiş olduğunuz katkı ve böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attığınız için sizi kutluyorum.”