Başkan Akgün "Atatürk?ün yolundan ayrılmayın"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrencilere Atatürk?ün yolundan ayrılmamaları tavsiyesinde bulundu.

BÜYÜKÇEKMECE 7.11.2017 12:03:19 0
Başkan Akgün

 

 

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binasını ziyaret eden Bahçeşehir Okyanus Koleji üçüncü sınıf öğrencilerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrencilere Atatürk’ün yolundan ayrılmamaları tavsiyesinde bulundu.

 

Okyanus Koleji Öğrencileri, Büyükçekmece Belediyesi’nde devam eden ressam Cemal Akyıldız’ın eserlerini yer aldığı “Atatürk ve Atatürk’le Özdeşleşen Yapılar” konulu resim sergisini de gezdi.

 

Atatürk konulu sergiyi gezdiler

 

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğretmen ve öğrencileri, “Yerel yönetimler ve yerel yönetimleri tanıma” etkinliği kapsamında Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binasını ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte belediye binasını gezen Başkan Akgün, Okyanus Koleji öğrencilerine belediyelerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan daha sonra öğrencilerle birlikte belediye binasında sergilenen ressam Cemal Akyıldız’ın “Atatürk ve Atatürk’le Özdeşleşmiş Yapılar” sergisini gezdi.

 

“Sizler bu ülkenin geleceğisiniz”

 

Öğrencilere Atatürk’ün yolundan gitmeleri çağrısı yapan Başkan Akgün; “Derslerinize çok çalışın. Bol bol kitap okuyun, kendinizi sürekli olarak geliştirin. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmanın, aydınlık yarınlara ulaştırmanın yolu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği yoldur. O aydınlık yoldan asla ayrılmayın” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, belediyenin birimleri ve belediye başkanının görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.