Başbakan Beylikdüzü`ndeydi

Beylikdüzü?ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bölge halkını sevindirecek müjdeyi verdi. 

ARŞİV 1.02.2013 20:15:00 0
Başbakan Beylikdüzü`ndeydi

Başbakan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı tarafından 486 ambulansın hizmete alınması dolayısıyla Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı.

 

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende yaptığı konuşmada sağlık alanında yapılan yatırımları anlatan Başbakan Erdoğan, Beylikdüzü’ne yapılacak 300 yatak kapasiteli Araştırma ve Eğitim Hastanesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu.

 

Erdoğan Beylikdüzü’ne yapılacak hastane ile ilgili olarak, “Hastanenin arazisi ile ilgili bazı sorunlar yaşandı, ancak bunlar çözüldü. Şimdi ihale aşamasında ve TOKİ tarafından en kısa sürede Beylikdüzü’nde bir Devlet Hastanesi yapılacak. Beylikdüzü ve çevre ilçelerdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Sağlık alanında Türkiye’nin çağ atladığını dile getiren Başbakan Erdoğan, “Bir ambulansa üç kişi bindirildiğimiz günleri biliriz. Helikopter ambulans hiç yoktu. Şimdi ise jet ambulanslarımız dahi var” dedi.  486 Ambulans Hizmete Açıldı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve selefi Recep Akdağ’ın da konuşma yaptığı programa, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca ve Hakan Şükür, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile teşkilat mensupları da katıldı.  Başbakan Erdoğan ve heyeti kurdeleyi keserek 486 ambulansı hizmete soktu. Törende ayrıca Sarıyer ve Ankara’da da canlı bağlantılarla açılışlar yapıldı. 


Anahtar Kelimeler: Başbakan Beylikdüzü`ndeydi