Balıkçı Kenan Herkesi Davet Etti

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği`nin 2011 yılından itibaren başarıyla yürüttüğü mavi kapak olarak bilinen plastik kapak kampanyasına destek veren Balıkçı Kenan duyarlı olan herkesi bu kampanyaya davet etti

BEYLİKDÜZÜ 10.04.2019 21:27:45 0
Balıkçı Kenan Herkesi Davet Etti

Beylikdüzü Balıkçı Kenan Tesisleri'nde " Büyükçekmece Anadolu Lisesi &  Balıkçı Kenan işbirliğiyle TOFD için Mavi Kapak Topluyoruz" şeklinde pankart açarak kampanyayı duyuran Balıkçı Kenan (Kenan Balcı) " biz bu kampanyaya destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeter ki çorbada tuzumuz olsun, koskoca okyanusta bir damlacık katkımız olsun, bu bize onur ve mutluluk verir. Elele verelim bu mutluluğu birlikte yaşayalım engelli kardeşlerimize yeter ki küçücük bir faydamız olsun. İhtiyacı olan kardeşlerimizi tekerlekli sandalyeye kavuşturup mutlu olmalarını sağlayalım. Onların mutluluğu sayesinde bizler de mutlu olalım. " dedi.    

 

       

"Bu projede insanların hiçbir menfaati olmamakta hiç kimsenin herhangi bir çıkarı da olmamakta. Bizler yalnızca kapak istiyoruz desteklerinizi bekliyoruz " diyen Balıkçı Kenan; sokakta yürürken kaldırım kenarlarındaki pet şişelerin kapaklarını biriktiren, su içtikten sonra şişenin kapağını atmayıp ceplerine dolduran insanların olduğunu duyduğunu, bu durum karşısında mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Balıkçı Kenan; ellerinde kapak olan vatandaşların kapakları Beylikdüzü Yaşam Vadisi Adnan Kahveci Mahallesi, Buse Sokak' ta bulunan Balıkçı Kenan Tesisleri'ne bırakabileceklerini belirtti.

Haber : Oğuz CEVHER