Balıkçı Kenan`dan Öğretmenlere Balık Ziyafeti

İstanbul`un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmen ve ailelelerine ekmek arası balık ikramında bulundu.

BEYLİKDÜZÜ 27.11.2018 09:08:00 0
Balıkçı Kenan`dan Öğretmenlere Balık Ziyafeti

Öğretmenler önce Balıkçı Kenan'ın kendi elleriyle pişirip ikram ettiği taze palamutları aşıkların atışması eşliğinde yedi, ardından da içerisindeki mumyalanmış yüzlerce deniz canlısı ile çok sayıda deniz materyalinin bir arada bulunduğu müzeyi gezdi.

Balıkçı Kenan Restoranı sahibi Kenan Balcı, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmen ve ailelerine balık ikramında bulundu.
 
Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde bulunan Balıkçı Kenan Tesisi' nde  gerçekleşen Balık İkramından dolayı öğretmenler Balıkçı Kenan' a yapmış olduğu davetten dolayı teşekkür etti. "Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizle bir arada olmayı planladık. Tesislerimizin kapıları, her nerede görev yaparsa yapsın tüm öğretmenlerimize sonuna kadar açıktır." dedi.

Beylikdüzü' nde Yaşam Vadisi'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi' ne her geçen gün yeni balık türlerinin eklendiğini aktaran Balcı, "Değerli öğretmenlerimiz  ve aileleri ikram ettiğimiz balıkları yedi sonra müzeyi gezdiler. Hava da soğuk sayılmaz yağmur var ama hava yine de  güzel. Öğretmenlerimiz mutlu aileleri mutlu, herkes mutlu. Biz de öğretmenlerimizi tesisimizde ağırlamaktan mutlu olduk gurur duyduk. Bölgede bulunan binlerce öğretmenimizi davet ettik.
Anamızdan babamızdan sonra bize bilgiyi, dürüstlüğü, doğruluğu öğreten öğretmenlerimize bir nebze de olsa minnet borcumuzu gidermek için tesisimize davet ettik." ifadelerini kullandı.
 

Aşıkların Atışması ve Yöresel Kıyafetli Personele İlgi Yoğundu

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, davetli öğretmenler Kars yöresinden aşıklar Mustafa Kurbanoğlu ve Bayram Denizoğlu'nun atışmasını ilgiyle izledi.

 

Kenan Bey Kültürümüzü Yaşatıyor

Balıkçı Kenan Tesisleri'nde görevli personelin yöresel kıyafetler içinde halay çekip oyun oynaması ve balık servisi yapması karşısında ise bir öğretmen " Kenan beyin hizmeti saymakla bitmez insanlara balığı sevdiriyor, kanserli hastalara köpek balığı eti ile şifa dağıtıyor, insanlar müzede mumyalanmış binlerce balığı izliyor, hayvanat bahçesi kurmuş Kenan bey. Aileler çocuklarıyla orayı ziyaret ediyor, çocuklar hayvanları tanıyor. Bugün personel yöresel kıyafetler içinde servis yapıyor. Bu da kültürümüzü yaşatmak tanıtmak sonraki kuşaklara aktarmak açısından çok önemli. Bu nedenle değerli Kenan beye bir kere daha teşekkür ediyorum."