Balıkçı Kenan' dan Gençlere Moral

Beylikdüzü Yeşilvadi Türkiye Deniz Canlıları Müzesinde ağırlayan Balıkçı Kenan Balcı, genç sporculara ziyafet çekti.

BEYLİKDÜZÜ 23.01.2018 16:59:00 0
Balıkçı Kenan

Süper Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Yeşil Esenyurtspor’un altyapısını oluşturan U-15 ve U-17 Takımlarını Beylikdüzü Yeşilvadi Türkiye Deniz Canlıları Müzesinde ağırlayan Balıkçı Kenan Balcı, genç sporculara ziyafet çekti.

 

Ekmek arası balık ziyafeti veren Balıkçı Kenan Balcı’nın, bu jesti genç sporculara büyük moral oldu. U-15/ B Liginde oynadığı üç maçını da kazanarak grubunda liderliğini sürdüren Yeşil Esenyurtspor’un Gençleri, bu başarıyı lig sonuna kadar devam ettirip şampiyon olduklarında yeniden bu güzel mekana gelerek balık keyfi yaşayacaklarını söylediler.

 

Balıkçı Kenan Balcı’nın organize ettiği Balık Ziyafetine Yeşil Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Demir, yönetim kurulu üyeleri, A Takım ve Altyapı Antrenörleri de hazır bulundu.

 

Demir’den Balcı’ya Plaket

 

Yeşil Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Demir, balık ziyafetinin ardından Balıkçı Kenan Balcı’ya camialarına gösterdiği ilgi ve bu güzel jestinden dolayı plaket takdim etti. Başkan Demir, Balıkçı Kenan Balcı’nın bu güzelliğini asla unutamayacaklarını söyledi. Yeşil Esenyurtspor camiası adına Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür eden Başkan Hasan Demir, “Gençlere sporu sevdiren ve spora yönelmelerini sağlayan güzel insanlardan biri olan Balıkçı Kenan Balcı’ya bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum. Tesislerinin kapılarını ağzına kadar açarak yaklaşık 50 Sporcumuza Balık ziyafeti çeken Balıkçı Kenan Balcı. Gerçekten övgülerin en büyüğünü hak ediyor. Biz de camiamız adına kendisini bu jestinden dolayı plaketle ödüllendirdik. Personelinin de bizlere iyi hizmet ettiğini göz ardı edemeyiz. Yeşil Esenyurtspor ailesi olarak Balıkçı Kenan Balcı’ya bir kez daha teşekkür ediyor, bu güzelliklerinin tüm sporculara ve sporu seven gençlere aşılamaya devam etmesini diliyorum” dedi.

 

Sporcu dostu Balıkçı Kenan Balıkçı Kenan Balcı ise, spora ve sporcuya verilen değerin bir ibadet olduğunu, gençlere gerekli eğilimi herkesin göstermesi gerektiğini söyledi. Geleceği bu gençlerin temsil edeceğini söyleyen Balıkçı Kenan Balcı, spor için mücadele eden herkese kapılanının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Balıkçı Kenan Balcı, ayrıca kendilerine plaket takdim eden Yeşil Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: www.keskinbakis.com